bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Ontdek en kies jouw vrijstaande villa in Boomgaerde!

2 augustus 2024

Welk woningtype in Boomgaerde past het best bij jouw levensstijl? Wat vind jij mooi? We hebben onlangs de vrijstaande villa's geïntroduceerd én nu willen we jouw mening horen over deze exclusieve woningtypes. Elke villa is uniek met zijn eigen charme en karakteristieken.

Deel jouw voorkeuren met ons
We nodigen je uit om deel te nemen aan onze korte enquête, waarin je kunt aangeven welk type villa en welke specifieke kenmerken jou het meeste aanspreken. Van de kapvorm tot de kleur van de gevel, jouw input is zeer waardevol voor ons. De enquête is ontworpen om beter te begrijpen wat onze potentiële kopers zoeken in hun ideale thuis.

Wat kun je verwachten in de enquête?

  • Kies jouw favoriete villa: We tonen afbeeldingen van de vijf verschillende villa’s, elk met een unieke kapvorm. Welke architecturale stijl spreekt jou het meeste aan?
  • Werkkamer nodig? Geef aan of je een werkkamer op de begane grond wenst, en zo ja, of dit standaard moet zijn of een optie.
  • Kleur van de gevel: Welke kleur gevel vind je het mooist?

Het invullen van de enquête duurt slechts enkele minuten. Jouw feedback helpt ons om woningen te creëren die beter aansluiten bij jouw wensen. Klik hieronder op de knop om de enquête in te vullen en laat ons weten wat jij belangrijk vindt in jouw toekomstige villa in Boomgaerde.

Ga naar de korte enquête
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe