bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Laatste kansen in Boomgaerde 1b

19 juli 2024

Boomgaerde, gelegen achter de rustieke duinen van Monster en gebouwd op vruchtbare grond waar ooit tuinders ongeacht het weer hun gewassen teelden, biedt deze wijk nu de perfecte setting voor een moderne levensstijl.

In Boomgaerde vind je dezelfde combinatie van rust en gezelligheid, die ook kenmerkend is voor de nabijgelegen dorpen. Binnen enkele stappen sta je in de duinen en met slechts tien minuten fietsen bereik je het strand. Ideaal voor liefhebbers van de natuur en het buitenleven. Voor wie verder moet, biedt de N211 een directe route naar Monster en Wateringen, terwijl de A4 je snel naar Delft, Amsterdam of het hart van Den Haag brengt, slechts 25 minuten verderop.

Laatste kansen in Boomgaerde 1b
Er zijn nog 3 onverkochte woningen, een herenhuis, twee-onder-een-kapwoning en een vrijstaande villa. Bekijk hier het aanbod voor meer informatie over deze prachtige woningen in Boomgaerde of maak een afspraak met een van onze makelaars.

 

De makelaars van Blom

Wij zijn er even tussenuit

Het team van Boomgaerde gaat kort genieten van een zomerbreak, maar onze makelaars blijven gedurende de zomerperiode gewoon bereikbaar voor al je vragen. Na de zomer start de bouw van fase 1b al, dus wacht niet te lang!

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe