bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Help ons jouw ideale semi-bungalow in Boomgaerde vorm te geven

7 augustus 2024

Hoe stel jij je de perfecte semi-bungalow voor in onze nieuwste wijk, Boomgaerde? Onlangs hebben we onze semi-bungalows geïntroduceerd en nu is jouw mening aan zet. Deze woningen zijn ontworpen met flexibiliteit en comfort in gedachten, maar jouw input is essentieel om ze echt thuis te laten voelen voor toekomstige bewoners.

Wat maakt een huis perfect voor jou?

We zijn benieuwd naar jouw voorkeuren, die ons zullen helpen de semi-bungalows nog beter aan te passen aan de behoeften en wensen van onze kopers:

  • Slaapkamer en badkamer op de begane grond: Is dit een must-have voor jou, zie je dit liever als een optionele keuze, of heb je het helemaal niet nodig in jouw thuis?
  • Jouw ideale woonkamer: Wat spreekt jou meer aan: een doorzonwoonkamer met ramen aan beide zijden voor maximale lichtinval, of een tuingerichte woonkamer die de volle breedte van het huis beslaat voor een prachtig uitzicht op je tuin?
  • Keukentype: Een kookeiland, een L-vorm of nog anders? – welk type keuken zie jij als het hart van jouw huis?

Jouw mening telt!
Daarom hebben we een korte enquête samengesteld die jou de kans geeft om direct invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van deze woningen. Jouw feedback is belangrijk en neemt slechts enkele minuten in beslag. Doe mee, deel je visie en help ons om Boomgaerde vorm te geven volgens jouw beeld.

Ga naar de korte enquête
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe